Bangkok & Phuket Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DUBAI – BANGKOK 22.03.2019

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Emirates Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 17.00'de buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Hava Yolları’nın EK 122 sefer sayılı uçağı ile saat 20.05’te Dubai’ye hareket.



2 Gün: BANGKOK 23.03.2019

Yerel saat ile 01:20’de Dubai havalimanına varış. Aktarma sonrası yine Emirates Hava Yollarına ait EK 376 sefer sayılı uçuşu ile saat 03:30’da Bangkok havalimanına hareket yerel saat ile 12.35’te Bangkok’a varış Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından havalimanında bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bangkok Şehir Turumuz başlıyor. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha heykeline ev sahipligi yapan), Stupalar (mezar tasları,altında Chakri Hanedanlığının ilk Kralı’nın külleri saklanır), masaj okulu bulunan Kraliyet Tapınağı Wat Pho’ya geciyoruz . Otobüsümüzle ayrıca panoramik olarak göreceğimiz yerler; Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu anki kralının Bangkok’taki malikânesi. Gezinin ardından dileyen misafirlerimiz  extra olarak duzenlenen Bangkok Kanallar turuna katilabilirler , Bu turumuzda  Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile gezip dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatıni yakaliyoruz. Tay’lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u göreceğiz(35 Euro) (Ulaşım + Rehberlik).Turumuzun ardindan otele transferimiz gerçekleşiyor ve yerleşiyoruz.Serbest zamanimizin  ardindan akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra PatPong Gece Pazarı Gezisi’ne katılabilirler (20 Euro) (Ulaşım + Rehberlik). Turumuzda dünyaca ünlü Patpong gece pazarına gidiyoruz. Hemen hemen tüm ünlü markaların taklit ürünlerinin bulunduğu bu pazarda alışveriş imkânı bulacaksınız. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



3 Gün: BANGKOK 24.03.2019

Sabah kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü Yüzen Çarşı Gezisi’ne katılabilirler (45 Euro) (Ulaşım + Rehberlik). Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Tay Halkı’nın Hindistan cevizi ağacından nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dakika civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzak Doğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen Çarşı’yı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Turumuz sonrası otelimize donuyoruz. Isteyen misafirlerimiz icin Extra olarak duzenlenen Siam Niramit Show a gidilecektir.. Tayland kültür ve tarihini essiz koreografilerle izleyicilerinin beğenisine sunan SiamNiramit Show, Guinness Rekorlar kitabında yerini almış devasa sahnesi, 150’ninüzerindeki dansçı kadrosu ve dünya üzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vaad ediyor .Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. 4 boyutlu efektler, gözalıcı sahne kostümleri, havada bale, akrobasi, ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Show’umuzun ardından otelimize dönüş.(50 Euro) (Ulaşım+Aksam yemegi+Rehberlik)



4 Gün: BANGKOK-PHUKET 25.03.2019

Kahvaltıdan sonra otelden cikis islemlerimizi yapip dunyaca unlu Thailand Mucevherlerini gorebilecegimiz ve hakkinda bilgi alabilecegimiz Kraliyet mucevher Magazasina gidiyoruz. Burada hem dogal taslar hakkinda bilgi aliyor hemde alisveris yapma imkani buluyoruz.Gezimizin ardindan havaalanina devam ediyoruz.. Check-in işlemlerinden sonra Yerel Hava Yolu ile Tayland’ın en güzel tropik adası Phuket’e hareket. Varışımızın ardından ekstra Fil Safarisi Turu’na katılabilirler.(35 Euro) (Ulaşım+Rehberlik) Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari. Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde otelimize transfer oluyoruz. Oda dağılımı ve dinlenmek için serbest zaman.Isteyen misafirlerimiz extra olarak duzenlenen dunyaca unlu Simon Cabaret Show’a katilabilirler. Uzak Doğu’nun en güzel kabare tarzı gösterilerinden birine hoş geldiniz! Son teknoloji ışık ve ses sistemleri, muhteşem sahne dekorları, dansçıları ve gösterişli kostümleri ile görülmeye değer bir gösteri.(Ulaşım + Giriş+Rehberlik (40 Euro)



5 Gün: PHUKET 26.03.2019

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği ekstra James Bond Adası Gezisi’ne katılabilirler (70 Euro) (Ulaşım + Rehberlik + Öğle Yemeği). Özel teknemizle çıkacağımız turda ilk duragimiz bir cok belgesele konu olmus Panak ve Hong adalari olacak. Özel kanolarimiz ile yapacagimiz bu gezi sirasinda, koy ve mağaralar arasında mutheşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir mecara sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız , yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır. (Hava şartlarına göre karar verilecek)Tur bitimi otele dönülüyor. Geceleme otelinizde

 



6 Gün: PHUKET 27.03.2019

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Phang Nga Manzara Noktası ekstra turuna katılabilirler. Bu turumuzda Thailand'ın gercek koy ve yerel hayatini gorme firsatina eriseceksiniz. Cok az sayida yabancinin gorme şansını yakaladigi Phang nga sehrinin balikci koylerini ve muhtesem manzarasi ile Phang Nga Korfezini gezecegiz .Turumuzda ilk once yerel halkin en buyuk gecim kaynagi olan kaucuk ormanlari ile kapli yollardan gecerek balikci koylerini gezip yerel halk ile kaynasarak cok guzel fotograflar cekme firsati buluyoruz . Koy ziyaretlerinin ardindan Benjaran Kultur muzesine giderek bulundugumuz bolge hakkinda daha fazla bilgi alarak yoreye ozgu eski antikalari ve aletleri gorecegiz . Muze gezisinin ardindan öğle yemeğimizi burda bulunan yerel restaurantimizda set menü olarak aliyoruz (içecekler hariç) . Yemegimizin ardindan nasil kaucuk ve odun komuru uretildigini gormek icin parkin geri kalan kisminda dolasmaya devam ediyoruz. Park gezimizden sonra Phang nga Korfezinin muhtesem manzarasini seyretmek ve harika fotograflar çekmek uzere seyir tepesine geçiyoruz. Turumuz sonrası otelimize donuluyor(65 Euro) (Ulaşım + Rehberlik + Öğle yemeği).  Geceleme otelinizde



7 Gün: PHUKET 28.03.2019

Sabah kahvaltı sonrasi arzu eden misafirlerimiz rehberlerinizin düzenleyeceği tam günlük ekstra Phi Phi adası Gezisi’ne katılabilirler  .Tayland’ın belki de en egzotik adasına özel sürat teknesi ile tam günlük bir gezi düzenliyoruz. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Maymun Plajı'nda Makak maymunlarını görüyor ve binlerce renkli balık ile yüzme ve şnorkel imkanı buluyoruz. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun The Beach filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bay’i de gormek firsatini yakaliyoruz. Daha sonra Viking Mağarası’nı ziyaret ediyor öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda alıyoruz. Tur sonrasında otele transfer(70 Euro) (Ulaşım + Rehberlik + Öğle Yemeği).. Geceleme otelinizde



8 Gün: PHUKET – DUBAİ– ISTANBUL 29.03.2019

Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve ardından havalimanına hareket. Havalimanına varis, Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Emirates Hava Yollarına ait EK 397 sefer sayılı uçuş ile saat 09.30’da Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 13.15’te Dubai havalimanına varış. Aktarma sonrası Emirates Hava Yollarının EK 121 sefer sayılı uçuş ile saat 14.15’te İstanbul’a hareket, yerel saat ile 18.30’da Atatürk havalimanına varış ve turumuzun sonu.

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.
    • Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.
    • Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Ninety Nine Tour kesinlikle sorumlu değildir.
    • Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
    • Ninety Nine Tour konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Ninety Nine Tour dan tazminat hakkı yoktur.

     

    • Ninety Nine Tour, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.
    • Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.
    • Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
    • Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Ninety Nine Tour sorumlu tutulamaz.

     

    • Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Ninety Nine Tour sorumlu değildir.
    • Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.
    • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Ninety Nine Tour’un sorumluluğunda değildir.
    • Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
    • Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.

     

    • Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir.
    • Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
    • Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
    • Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Ninety Nine Tour sorumlu tutulamaz.
    • Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

     

    • Ninety Nine Tour, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

     

    • Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

     

    • 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır. .
    • Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.
    • Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
    • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.
    • İptal ve değişiklik durumunda “NINETY NINE TOUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.

     


    İptal Şartları
    https://vizealimi.com/tur-652-bangkokphuket-turu.html
    Biltek Seyahat Hiz. Güv. Bil.Tekno.Ürünleri
    Abidei Hürriyet Cd No:123/2 Şişli/İSTANBUL
    2124444721


    Bu çıktı 19.04.2024 04:41 tarihinde verilmiştir. Biltek Seyahat Hiz. Güv. Bil.Tekno.Ürünleri tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.